داعش ستون‌های تاریخی پالمیرا را منفجر کرد

دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که تروریست‌های داعش سه تن را به ستون‌های شهر باستانی پالمیرا بستند و با منفجر کردن این ستون‌ها این سه فرد را اعدام کردند.
کد خبر: ۵۴۲۵۷۰
|
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲ 27 October 2015
|
5556 بازدید
دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که تروریست‌های داعش سه تن را به ستون‌های شهر باستانی پالمیرا بستند و با منفجر کردن این ستون‌ها این سه فرد را اعدام کردند.

به گزارش ایسنا، روزنامه مصری الیوم السابع، دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که تروریست‌های داعش سه تن از بازداشتی‌های خود را به ستون‌های شهر باستانی پالمیرا (تدمر) بستند و از طریق منفجر کردن این ستون‌ها این سه فرد را اعدام کردند.

داعش در دوره اخیر تعداد زیادی از آثار و مراکز باستانی در سوریه را منهدم کرده است.

پالمیرا شهر تاریخی استان حمص، یکی از مهمترین ویرانه‌های تاریخی جهان و یکی از آثار ثبت‌شده سوریه در میراث جهانی یونسکو است. قدمت بخش اعظم ویرانه‌های پالمیرا به سده یکم و دوم میلادی بازمی‌گردد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت